partituur muziek klassiek

Onvergetelijke live muziek voor een begrafenis of uitvaart

Veel mensen in België en Nederland kiezen ervoor om muziek en zang te incorporeren op hun begrafenis of uitvaart. Iemand vragen om op te treden tijdens een dienst kan zeer betekenisvol zijn.

Als je bevriende muzikanten hebt, kun je ze zeker vragen om een bepaald nummer te spelen. Huur je liever een live band in voor de begrafenis? Dan kun je rekenen op passende professionaliteit en een uitgebreid repertoire.

Live muziek op een begrafenis raakt, en maakt een uitvaart persoonlijker.
Het biedt troost aan de nabestaanden en draagt eraan bij dat de plechtigheid een dierbare herinnering wordt.

MusicaRosa

MusicaRosa bestaat uit Mariska Oostijen – van der Kooi (zang) en Hans Kaldeway (piano). Met hun live muziek kunnen ze een ideale bijdrage leveren aan een mooi afscheid. Dat is wat ze belangrijk vinden. Soms weet de familie al precies welke nummers ze willen horen en op welke momenten. Maar soms kan dat ook best lastig zijn. Ze bespreken dan samen met de familie welke muziek de overledene mooi vond of wat bij hem/haar paste. En ook wat nabestaanden mooi vinden en vinden passen bij de plechtigheid.
Op hun website staat een uitgebreide repertoirelijst waar uit gekozen kan worden. Staat het gewenste lied er niet bij? Dan studeren ze het graag in.

de liveband musicarosa zorgt voor de perfecte sfeer
Mariska Oostijen – van der Kooi (zang) en Hans Kaldeway (piano).

Je kan MusicaRosa boeken via hun website of via hun email info@musicarosa.nl

Abotroost

Zo persoonlijk als het leven, zo persoonlijk is een afscheid.
Ann’s warme, zachte stem brengt troost tijdens de moeilijke periode van rouw. Samen met u en de familie gaat ze op zoek naar muziek die in lijn ligt met wat de overledene graag hoorde, of net nummers die u en de familie kunnen steunen.
Ann is een professional met jaren ervaring die, samen met haar pianist, voor u op zoek gaat om de nummers op zo’n manier te brengen dat de uitvaart stijlvol, sereen en vooral onvergetelijk blijft tot op het laatste moment.
De pianist kan ingetogen live muziek blijven spelen voor- of na de dienst, en tijdens het condoleren.

Je kan Abotroost boeken via hun website of via hun email ann@abotroost.be
– In provincie Antwerpen zijn ze vanaf 12u. beschikbaar. –

Foto de Marius Masalar en Unsplash

Scroll naar boven